Om HK Bits

Vi vet hva som skal til for å lykkes med digitale løsninger, tjenester og plattformer.

Vi vet også at det som skal til, ikke er det samme for alle. For å satse digitalt er det skreddersøm som gjelder, ikke one size fits all. Derfor velger vi prosess, metode og teknologi etter hva som passer best for akkurat deg.

Det kan være rask prototyping og testing av digitale produkter og tjenester. Det kan også være utvikling av nettbutikk, enkle web-applikasjoner eller digitale plattformer med integrasjoner mot kjernesystemer og tredjepartsløsninger. Det finner vi ut. Uansett hvor du er i din digitale reise, kan vi hjelpe deg videre.

Vi har flere bits i verktøykassen enn de fleste.

Teknologi, design og brukeropplevelser er det vi kan best. Som en del av HK-alliansen sitter vi i Posthuset i Trondheim, i et komplett kreativt fagmiljø innen kommunikasjon, teknologi og markedsføring.

Det gjør at vi ikke er redde for å tenke litt annerledes. Litt lengre. Litt nyere – alltid med sluttbrukeren i sentrum. Det gjør også at vi enkelt kan samle ekspertise fra flere fagfelt for å skape best mulig løsning. Når teknologi og brukeropplevelse spiller på lag med kommunikasjon, er det som om magi oppstår. Vi lover. Vi har sett det med egne øyne