E-handel

Lykkes med e-handel

For å lykkes med e-handel trenger man en plattform å bygge nettbutikken på som har støtte for de beste nettbutikk funksjonene "out of the box", er enkel i bruk for administrator og at løsningen er driftssikker og skalerbar. Av disse grunnene har HK Bits valgt nopCommerce som utviklingsplattform.

I HK Bits selger vi ikke nettbutikker. Vi har fokus på å hjelpe kunder i alle bransjer og industrier med å lykkes i sin digitale satsning. For de av kundene våre hvor e-handel er et naturlig satsningsområde har vi ett av de beste verktøyene tilgjengelig i verktøyskassen med nopCommerce.

 

 

Å lykkes med e-handel er et marathon. Du må vite hvor du skal og holde ut lenge. Konkurransen i markedet avgjør hva du må investere av tid, ressurser, kompetanse og penger for å lykkes. Vi har bred erfaring i å hjelpe kunder med denne kartleggingen, etablere en framtidsrettet nettbutikk, sette tydelige vekstmål for satsningen og jobbe med kundesentrisk videreutvikling.

Med fokus på skreddersydd design og best in class brukeropplevelse etablerer vi nettbutikker som er bygd for å vokse. Vi har integrert mot det meste av mulige kjernesystemer og har enda ikke opplevd en utfordring vi ikke kan løse!

GLOBALE MERKEVARER SOM STOLER PÅ NOPCOMMERCE

Noen av våre kunder