Axel Bruun styrker satsningen på nett!

"Hei, en så fet butikk fortjener en bedre nettbutikk!"

Slik startet meldingen som tikket inn på Axel Bruun Sport sin Facebook messenger.

Det ble starten på et spennende samarbeid rundt den digitale satsningen til Axel Bruun Sport AS

Prosjekt

Bruun.no

Det er noen lokale merkevarer i regionen HK Bits har hatt ekstra lyst til å jobbe med - Axel Bruun Sport AS er en av dem! Litt fremoverlent og med glimt i øyet tok vi kontakt over Facebook messenger og partene fant raskt ut at det var god match både på valg av teknologi og ambisjoner for satsningen.

Kunde

Axel Bruun Sport AS

Teknologi

NopCommerce, ASP.NET Core, SQL Server, Scss, Azure

Resultat Se løsningen

Axel Brun Sport AS hadde allerede etablert en nettbutikk og hadde valgt nopCommerce som plattform for satsningen. nopCommerce er den samme plattformen som HK Bits utvikler på og gjennom kartleggingen med kunde kunne vi se at det fortsatt var stort potensiale for hvordan løsningen var satt opp.
 
I innledende fase fokuserte vi på trådskisser basert på de viktigste kategoriene og produktene. Axel Bruun har over tid bygd seg opp en solid posisjon i regionen på sykkel, tur og treningssko – en posisjon vi ønsket å løfte fram enda mer.
 
Med et nytt design på plass kunne vi gå over til å optimalisere kjøpsopplevelsen og gjøre det enkelt for besøkende å finne rett kategori og produkt, fokusere på færrest mulig klikk fram til kjøp og legge opp til en enkel og god betalingsopplevelse med Klarna.

Det som skjer i front-end av nettbutikken er avgjørende for brukeropplevelsen. Samtidig henger mulighetene i designet sammen med kartleggingen av ordrebehandling, vareflyt og integrasjonen med kassasystemet. Her har vi jobbet tett med kunden for å finne nye og bedre måter å løse arbeidsprosessene på for å effektivisere og frigjøre tid til å kunne ta unna et større volum av ordrer. I back-end har vi integrert mot Visma og Lindbak Retail systems med fokus på en så optimal operasjonsmodell som mulig.

Før oppstart med design og implementering har vi jobbet tett med HK Link knyttet til analyse av trafikken til nettstedet for å finne ut sammenhengen mellom søk, organisktrafikk og kategoriene vi ønsker å løfte fram. Innsikten fra SEO analysen sier oss noe om konkurransen i markedet og istandsetter oss til å bygge en strategi med fokus på raske resultater samtidig som vi bygger langsiktig mot økt synlighet på kategorier og produkter med høyere konkurranse.

Denne arbeidsmetoden:

  1. Forstå søk adferd og konkurranse
  2. Fokus på brukeropplevelse
  3. Optimalisering av kjernesystemene bak

- legger grunnlaget for en hver god satsning på e-handel uansett bransje.
 
Nå skal Axel Bruun øke satsningen betraktelig de neste årene og ha fokus på å bygge en enda sterkere merkevare på tvers av online og butikk.
 
«Å jobbe med noen som er fremoverlent, proaktive og vet hvordan man bygger og skalerer digital vekst har vært spennende. Vi er meget fornøyde med resultatet! Med lanseringen av nye bruun.no vet vi at det er nå arbeidet starter, vi skal bare bli bedre og bedre. I år fyller vi 100 år som handelsbedrift i midtbyen og målet vårt er å levere den beste kundeopplevelsen i butikk og på nett».  Svenn Roar Olsen, Daglig leder – Axel Bruun Sport AS