UX/UI-designer

UX/UI-designer
Er du en erfaren designer som har lyst til å jobbe med sterke merkevarer?

I HK Bits mener vi at de beste løsningene er de som designes for gode brukeropplevelser. Vi trenger flere med oss på laget som synes det er spennende med en arbeidshverdag der design og UX jobber i tett samspill med kode for å skape framtidens digitale løsninger.

Her møter du en inkluderende gjeng som har fokus på å skape sin egen arbeidsplass. Det vil si at du får stor påvirkning på hvordan du vil ha det på jobb og hvordan du vil jobbe. Det at vi sitter sammen med de andre selskapene i HK Alliansen skaper et dynamisk, spennende og utviklende arbeidsmiljø som er unikt og som må oppleves!

Vi leverer i dag løsninger innenfor applikasjonsutvikling på web, e-handel og små og mellomstore nettsider for et bredt spekter av kunder innenfor flere ulike bransjer.

Hos oss vil du jobbe med oppgaver som:

  • Strategisk design for å bygge merkevare og nye forretningsstrategier
  • Skape den emosjonelle forbindelsen mellom menneskene og de digitale løsningene
  • Forbedring av brukeropplevelse på eksisterende produkter
  • Forsikre at løsninger er universelt utformet
  • Rask og god prototyping
  • Implementere design i html/css

Du vil komme inn i et tverrfaglig team som jobber tett sammen, med utgangspunkt i smidig utviklingsmetodikk og en prosess hvor du er tett på kunde fra ide til lansering og videreutvikling.

I dag kaller du deg kanskje ux-designer, interaksjonsdesigner, digital designer eller noe annet, men det er mindre viktig. Det betyr mer at du er en som holder deg oppdatert innen design.

Utvikling

Vi utfordrer oss selv på kontinuerlig læring og du får frihet til å utvikle deg som menneske og fagperson. Vi må lære oss i dag, det kundene våre kommer til å trenge i morgen.

Fleksibilitet

Vi legger til rette for balanse mellom jobb, familie og fritid. Fleksible arbeidsdager og mulighet til å jobbe hjemmefra, fra hytta eller mer solfylte strøk etter eget ønske.

Eierskap

Du er tett på kundene og prosjektene og får eierskap til egen arbeidsplass. Eierskap i form av aksjer vil også være en mulighet for den rette personen.

Sosialt

Vi står sammen i tykt og tynt og har fokus på gode opplevelser sammen, det være seg after work i baren, sosiale sammenkomster med kunder eller med de andre fagmiljøene på huset.

Lønn og andre frynsegoder etter avtale

God pensjon og forsikringsordninger, dekt treningskort, ekstra ferie, kantine +++

Send oss en søknad, et hei, eller en linkedin profil – vi inviterer fortløpende potensielle kandidater til en uformell første prat i baren.Karriere