Utvikler .net

Utvikler .net
Mener du at god kode handler om å sette brukeren først?

I HK Bits mener vi at de beste løsningene er de som designes for gode brukeropplevelser. Vi trenger flere med oss på laget som synes det er spennende med en arbeidshverdag der kode jobber i tett samspill med design og UX for å skape framtidens digitale løsninger.

Vi leverer i dag løsninger innenfor applikasjonsutvikling på web, e-handel og små og mellomstore nettsider for et bredt spekter av kunder innenfor flere ulike bransjer.

Vår primære tech stack er basert på Microsoft, men vi planlegger å ta inn Wordpress som et verktøy for publisering i tiden framover. Noen stikkord er:

– .NET (core, 5/6)
– Blazor
– nopCommerce
– Microsoft Azure
– Azure DevOps
– HTML, Javascript, CSS/SASS

Du vil komme inn i et tverrfaglig team som jobber tett sammen med utgangspunkt i smidig utviklings metodikk og en prosess hvor du er tett på kunde fra ide til lansering og videreutvikling.

Du kan godt være nyutdannet eller ha erfaring innenfor andre tech stacker, det viktigste for oss er at du har interesse for å skrive god kode som skaper gode brukeropplevelser og være med å videreutvikle HK Bits i årene som kommer.

Utvikling

Vi utfordrer oss selv på kontinuerlig læring og du får frihet til å utvikle deg som menneske og fagperson. Vi må lære oss i dag, det kundene våre kommer til å trenge i morgen.

Fleksibilitet

Vi legger til rette for balanse mellom jobb, familie og fritid. Fleksible arbeidsdager og mulighet til å jobbe hjemmefra, fra hytta eller mer solfylte strøk etter eget ønske.

Eierskap

Du er tett på kundene og prosjektene og får eierskap til egen arbeidsplass. Eierskap i form av aksjer vil også være en mulighet for den rette personen.

Sosialt

Vi står sammen i tykt og tynt og har fokus på gode opplevelser sammen, det være seg after work i baren, sosiale sammenkomster med kunder eller med de andre fagmiljøene på huset.

Lønn og andre frynsegoder etter avtale

God pensjon og forsikringsordninger, dekt treningskort, ekstra ferie, kantine +++

Send oss en søknad, et hei, eller en linkedin profil – vi inviterer fortløpende potensielle kandidater til en uformell første prat i baren.Relatert artikkel til stillingen

Tilbake til ledige stillinger