Utvikler php - wordpress

Utvikler php - wordpress

Vi skal utvide verktøykassen vår og ser etter en php utvikler som har erfaring med Wordpress. Du vil få en viktig rolle i oppbyggingen av ett nytt team og tjenesteområde som sammen skal håndtere eksisterende og ny kundeportefølje i HK Alliansen.

Du har flere års erfaring med å skape gode digitale brukeropplevelser på Wordpress. Du kan php, HTML, CSS, JS og SQL og har erfaring med å følge prosjektet fra innsikt og prototyping til etablering og videreutvikling. Du vil jobbe i tett samarbeid med UX designer. Erfaring med universell utforming er et pluss. Om du i tillegg har skjønt de grunnleggende tekniske føringene innen SEO og har utviklet egne plugins så stiller du ekstra sterkt!

Utvikling

Vi utfordrer oss på kontinuerlig læring og du får frihet til å utvikle deg som menneske og fagperson. Vi må lære oss i dag, det kundene våre kommer til å trenge i morgen.

Fleksibilitet

Vi legger til rette for balanse mellom jobb, familie og fritid. Fleksible arbeidsdager og mulighet til å jobbe hjemmefra, fra hytta eller mer solfylte strøk etter eget ønske.

Eierskap

Du er tett på kundene og prosjektene og får eierskap til egen arbeidsplass. Eierskap i form av aksjer vil også være en mulighet for den rette personen.

Sosialt

Vi står sammen i tykt og tynt og har fokus på gode opplevelser sammen, det være seg after work i baren, sosiale sammenkomster med kunder eller de andre fagmiljøene på huset.

Lønn og andre frynsegoder etter avtale

God pensjon og forsikringsordninger, dekt treningskort, ekstra ferie, kantine +++

Send oss en søknad, et hei, eller en linkedin profil – vi inviterer fortløpende potensielle kandidater til en uformell første prat i baren.

 

Tilbake til ledige stillinger