Utvikler .net, e-handel

Utvikler .net, e-handel

Har du interesse for e-handel og gode digitale brukeropplevelser?

Flere av kundene våre har e-handel som et naturlig satsningsområde. For de rette kundene jobber vi med å skape en vekstreise hvor vi tar kunden fra etablering av ny e-handelsløsning til kontinuerlig utvikling av kundens brukeropplevelse.

Du vil komme inn i et team som jobber med få utvalgte kunder med fokus på konkrete vekstmål. Du vil få grunnleggende opplæring i hvordan man etablerer en e-handel satsning og i vårt valg av e-handelsplattform, nopCommerce.

Du burde ha .net som førstespråk og kunne grunnleggende SQL/ html/ css (scss). Erfaring med integrasjon mot rest apièr er en fordel, men ikke et krav.

Du er gjerne nyutdannet eller har noen års erfaring med ulike digitale prosjekter.

Utvikling

Vi utfordrer oss selv på kontinuerlig læring og du får frihet til å utvikle deg som menneske og fagperson. Vi må lære oss i dag, det kundene våre kommer til å trenge i morgen.

Fleksibilitet

Vi legger til rette for balanse mellom jobb, familie og fritid. Fleksible arbeidsdager og mulighet til å jobbe hjemmefra, fra hytta eller mer solfylte strøk etter eget ønske.

Eierskap

Du er tett på kundene og prosjektene og får eierskap til egen arbeidsplass. Eierskap i form av aksjer vil også være en mulighet for den rette personen.

Sosialt

Vi står sammen i tykt og tynt og har fokus på gode opplevelser sammen, det være seg after work i baren, sosiale sammenkomster med kunder eller med de andre fagmiljøene på huset.

Lønn og andre frynsegoder etter avtale

God pensjon og forsikringsordninger, dekt treningskort, ekstra ferie, kantine +++

Send oss en søknad, et hei, eller en linkedin profil – vi inviterer fortløpende potensielle kandidater til en uformell første prat i baren.

 

Relatert artikkel til stillingen

Tilbake til ledige stillinger