Konsulent

Konsulent

Teamet vårt består i dag av forretningsstrateger, utviklere og designere. Vi er rigget som en start-up og opplever at verdiforslaget vårt blir godt mottatt i markedet. Nå trenger vi enda en konsulent som kan være med å styrke oss på strategisk rådgivning og utvikling av kundene våre og teamet vårt.

På den ene siden må du ha god forretningsforståelse og forstå driverne innen digital transformasjon. Du må evne å raskt kunne sette deg inn i kundens forretning og marked, kunne kartlegge kundens digitale økosystem, identifisere begrensninger og muligheter, og gjøre dette om til samarbeidsmuligheter.

På den andre siden må du være strukturert nok til å kunne følge kunden gjennom et prosjektløp, med god teknologiforståelse og med involvering som produkteier eller prosjektleder.

Teamene våre jobber tett sammen og har i stor grad en distribuert tilnærming til prosjektledelse. Kundene våre og prosjektene våre er ulike og preges av ulik grad av forutsigbarhet og kompleksitet, det fordrer at vi hele tiden har evnen til å tilpasse oss kunden, prosjektet og strukturene vi bygger inn i leveransen.

I større organisasjoner jobber du gjerne som forretningsutvikler, konsulent, produkteier eller prosjektleder. Du har interesse og kompetanse innen områdene innovasjon, endringsledelse og digital transformasjon - og har erfaring med hands-on prosjekt gjennomføring.

Du har minimum 2-5 års erfaring og kan vise til relevante prosjekter du har ledet eller bidratt i og du trigges av tanken på å være med å bygge opp et selskap, påvirke hvordan vi utvikler våre tjenester og våre kunder.

Les mer om hvordan vi jobber med strategisk utvikling av kundene våre.

Utvikling

vi utfordrer oss selv på kontinuerlig læring og du får frihet til å utvikle deg som menneske og fagperson. Vi må lære oss i dag, det kundene våre kommer til å trenge i morgen.

Fleksibilitet

Vi legger til rette for balanse mellom jobb, familie og fritid. Fleksible arbeidsdager og mulighet til å jobbe hjemmefra, fra hytta eller mer solfylte strøk etter eget ønske.

Eierskap

Du er tett på kundene og prosjektene og får eierskap til egen arbeidsplass. Eierskap i form av aksjer vil også være en mulighet for den rette personen.

Sosialt

Vi står sammen i tykt og tynt og har fokus på gode opplevelser sammen, det være seg after work i baren, sosiale sammenkomster med kunder eller med de andre fagmiljøene på huset.

Lønn og andre frynsegoder etter avtale


God pensjon og forsikringsordninger, dekt treningskort, ekstra ferie, kantine +++

Send oss en søknad, et hei, eller en linkedin profil – vi inviterer fortløpende potensielle kandidater til en uformell første prat i baren.

 

Tilbake til ledige stillinger